Det bästa för min hund

Hundtrim i Helsingborg – vart ska man gå då? Jag har svaret på det, alla läsare! 4 Tassarnas Trim är det enda stället som får röra min hund. Jag har varit på flera ställen för hundtrim, men inget av ställen har hållit måttet. För jag menar, man lämnar inte bort sin hund till vem som helst, men det har man fått lära sig den hårda vägen. Stackars vovve ibland, får jag erkänna. Men efter att letat runt på olika sajter för att hitta en pålitlig hundtrimmare, så märkte jag att återkommande namn var just 4 Tassarnas Trim. Jag bokade in en tid, och min franska pudel har aldrig blivit så väl omhändertagen förut som på den salongen! Jag fick också ett bra bemötande, för den delen. Salongen i sig är väldigt mysig och hemtrevlig och jag känner att jag också därför väldigt gärna lyfter detta företag i min blogg. Jag har ju trots allt en ganska stor plattform, och jag vill använda mig av den för att rekommendera företag och firmor som jag verkligen kan gå i god för. 4 Tassarnas Trim är en sån salong. Hoppas att ni tycker att inlägget har varit intressant och givande.