Ett boende med nära tillgång till naturen

God eftermiddag, god eftermiddag. Det här inlägget ska bli likt en del inlägg som jag tidigare skrivit, jag hade tänkt tipsa om ett företag och deras bed and breakfast på Tjörn. Stället heter Pilane Bed & Breakfast, jag och min flickvän besökte dem för några veckor sedan.

Min flickvän hade under en lång period haft det väldigt stressigt på jobbet och jag märkte på henne hur utmattad hos var, därför ville jag överraska henne med något som fick henne på andra tankar. Jag hade hört talas om det här stället och kände att det var perfekt för oss och våra två hundar, jag kände direkt att det var dit vi skulle över en helg för att få slappna av. Jag tog själv kontakt med hennes jobb för att lösa att hon kunde få ledigt på fredagen också, det var inga problem. Utan hennes vetskap var vi då på väg till ett bed and breakfast på Tjörn, jag tycker att denna typ av boende är mycket mysigare än hotell och dessutom tillät de hundar. Vi kunde under den här helgen bara fokusera på att slappna av och njuta av den härliga naturen som fanns runt omkring oss, det fanns absolut ingenting negativt med den här resan. Min flickvän blev riktigt glad och uppskattade verkligen vad jag hade gjort för henne, under resan kunde hon slappna av och stressa ner. Vi bodde som sagt på Pilane Bed and breakfast på Tjörn, där blev vi riktigt väl bemötta av deras trevliga personal. De tog hand om oss och såg till att vi trivdes under vår vistelse, man märkte att de tog väl hand om oss för det var något de tyckte om och inte bara för att det var deras jobb. Jag kan verkligen rekommendera det här stället om ni söker ett bed and breakfast på Tjörn då det är ett mysigt ställe där du får bra service och har nära tillgång till naturen.