Förändringsarbete med hästar

Hej kära följare

Jag är ju en riktig hästtjej och har alltid varit och därför är jag så glad att jag fått göra ett besök hos Sylvia som jobbar med coachning och förändringsarbete med hjälp av hästar. Jag strävar alltid efter att utvecklas som både ryttare, ledare och människa och när jag fick höra om Sylvia och ur hon jobbar med hästar och människor så bad jag henne om att få komma och lära mig mer. Hon ger olika kurser men jag fick komma dit först på ett slags studiebesök för att få lite mer inblick och för att kunna berätta om hennes tjänster för de i min ridklubb.

Förändringsarbete handlar om att komma till olika insikter och skapa förändring vare sig det handlar om i ditt ledarskap, din verksamhet eller hos dig själv för att nå personlig utveckling. Hos Sylvia gör man detta arbete ihop med hästar eftersom de är både kloka och besitter så mycket kraft. Människan mår bra av att vistas med djur och hästar har en förmåga att bemöta oss i våra känslor. Den här kursen som de anordnar blandar teori och praktik och är under en heldag. Jag kommer själv efter att ha varit där och tittat anmäla mig till en kurs och jag tror att flera av mina vänner också kommer vilja göra det.

Det verkar så givande på flera plan och om du önskar någon form av förändring eller funderar på nästa steg i din personliga utveckling så kan jag verkligen rekommendera att testa denna kurs i förändringsarbete. Hoppas att du tyckte det var givande att läsa om och du kan gärna läsa mer om SylivaKPersson om du blev mer nyfiken. Jag kan också säga att man inte behöver vara van vid hästar för att göra det här, även om nu jag råkar älska hästar och djur.

Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.