Min hund trivs som fisken i vattnet

God morgon och välkommen hit! Det gläder mig verkligen att du har klickat dig in här för att läsa ett nytt inlägg, det ska idag handla om ett hunddagis i Huddinge. Det är inte vilket hunddagis som helst utan det där jag har min hund, det heter KaNos Trim & Dagis AB.

Det är säkert många av er som redan vet det här men eftersom det är relevant för inlägget säger jag det igen, jag har en liten pudel vid namn Sally. Hon har varit min i snart tre år och jag hade inte kunnat vara lyckligare över det, vi har haft så många fina stunder. Sally har dock lite svårt att vara ensam, hon blir orolig och gnäller och biter på saker när jag inte är hemma. Eftersom jag har ett jobb där hon inte kan vara med har jag fått leta efter andra alternativ för att hon ska slippa vara hemma själv. När hon bara var några månader gammal var det dags för mig att leta efter ett hunddagis i Huddinge, dagmatte eller liknande. Som ni kanske redan har listat ut hittade jag då KaNos Trim & Dagis AB, jag fick en plats ganska fort och kunde därefter skola in Sally. Redan från start trivdes hon riktigt bra, hon kom bra överens med både personal och andra hundar. För min del var det väldigt skönt att allt gick så smidigt, det gjorde att jag verkligen kunde slappna av. Det som gör att jag än idag har Sally på detta hunddagis i Huddinge är för att personalen är otroligt bra och trevlig samtidigt som Sally får allt det hon behöver under en dag. Hon får alla promenader hon behöver, hon får vara ute i naturen och lukta samtidigt som hon även får vara inne och bara ta det lugnt. Jag gillar verkligen det här hunddagiset och tycker att ni borde kolla in det om ni har en hund som inte kan vara ensam för mycket.